K18 -hoidot ja tuotteet

K18 -hoidot ja tuotteet Verstaalta, Jyväskylästä

K18PeptideTM-peptidi on hiustenhoidon mullistava molekyyli, jota hiusala on odottanut.
Sen on kliinisesti todistettu uudelleenrakentavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne keratiiniketjuineen.

K18PEPTIDETM-PEPTIDI ON BIOTIETEEN LÄPIMURTO

K18PeptideTM-peptidi patentoitiin vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen, jossa tutkittiin 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien joukon.

Patentoitu K18PeptideTM ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat hiusten vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla ennennäkemättömän pitkäkestoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Lopputuloksena on joustavat, pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

MITEN K18PEPTIDETM-PEPTIDI TOIMII?

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat vapaan happiatomin sitoutuessa niihin, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla.

K18PeptideTM -peptidi kuljettaa aminohappoja hiuksen kuitukerrokseen yhdistääkseen uudelleen keratiiniketjut ja muodostaakseen uudelleen rikkisillat. Hiukset palautuvat niiden luonnolliseen, vahingoittumattomaan tilaan – niin paljon kuin se on mahdollista. Hoito on progressiivinen ja paras tulos saavutetaan 4-6 peräkkäisen käsittelykerran aikana. K18Peptidi muuntuu osaksi hiuksen rakennusainetta, mutta koska hiukset ovat jatkuvasti alttiina uusille ympäristön rasituksen aiheuttamille vaurioille, suositellaan, että uusia vaurioita korjataan ja käsittelyn lopputulosta ylläpidetään K18Hair -tuotteilla kotona. Kotihoidossa K18Hair-tuotetta käytetään 3-4 pesun välein.

ONKO PATENTOITUA K18PEPTIDETM-PEPTIDIÄ KAIKISSA K18HAIR-TUOTTEISSA?

Kyllä, K18PeptideTM-peptidiä on kaikissa K18Hair -tuotteissa. K18Hair -tuotesarjaan kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitetut kampaamohoitotuotteet sekä tulosten ylläpitoon tarkoitetut kotihoitotuotteet.

KAMPAAMOHOITOTUOTTEET: K18Hair Professional Molecular Repair Hair Mist – tekninen hoitosuihke, jota käytetään ennen kemiallisia käsittelyitä suojaamaan ja korjaamaan hiuksia ja Professional Molecular Repair Hair Mask 150ml – korjaava hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota käytetään erillisenä kampaamohoitona tai minkä tahansa kampaamopalvelun yhteydessä.

KOTIHOITOTUOTTEET: K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask – korjaava hiuksiin jätettävä hoitoaine 50ml ja 5 ml ylläpitämään hiuksen elinvoimaisuutta ja terveyttä. K18Peptidi muuntuu osaksi hiuksen omaa rakennusainetta, mutta koska hiukset ovat jatkuvasti alttiina uusille vaurioille, suositellaan, että lopputulosta ylläpidetään kotona.

VARATAANKO AIKA?

Saat varattua helpoimmin ajan ajanvarausjärjestelmästämme.
Toki ajanvaraus onnistuu ihan puhelimitsekin numerosta
045 632 7744.