OLAPLEX

- Innovaatio hiustesi hyväksi -

MIKÄ ON OLAPLEX?

Olaplex on Verstaalla tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, esim värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudellemme entistä suuremman vapauden – sen avulla hiuksiasi voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

MITEN SE TOIMII?

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella.

YHTEENSOPIVUUS ERILAISTEN HIUSTEN KANSSA

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.


LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää.

OLAPLEX ON TUOTE, JOKA PITÄÄ ITSE KOKEA!

VARATAANKO AIKA?

Saat varattua helpoimmin ajan ajanvarausjärjestelmästämme.
Toki ajanvaraus onnistuu ihan puhelimitsekin numerosta
045 632 7744.