LAADUKAS KAMPAAMOTUKKU JYVÄSKYLÄN SYDÄMESSÄ

Kampaamo Verstaan yhteydestä, aivan Jyväskylän keskustasta, löytyy laadukas ja monipuolinen kampaamotukku. Tarjoamme kampaamoalan ammattilaisille sekä opiskelijoille kaikki suomalaisen Four Reasonsin tekniset tuotteet. Löydät valikoimastamme muun muassa hapetevärit, kestovärit, kevytvärit, vaalennusjauheet, permanenttiaineet, kiinniteaineet ja paljon muuta!

TÄYDENNYKSET VARASTOIHIN NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI

Joskus tuote saattaa loppua yllättäenkin eikä aina vain olisi aikaa odottaa verkkotilauksen saapumista. Kampaamotukkumme mahdollistaa Jyväskylän alueen ammattilaisille ja opiskelijoille nopean varastojen täydennyksen. Voit tulla asioimaan suoraan paikan päälle tai ottaa yhteyttä etukäteen, niin pakkaamme sinulle paketin valmiiksi matkaan.

FOUR REASONS PROFESSIONAL – LUKSUSTA TYÖPÄIVIIN

Kampaamotukkumme kulmakiven muodostaa Four Reasons Professional -hiustuotesarja, joka on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja moninaisiin töihin. Four Reasons panostaa kampaajakeskeiseen tuotekehitykseen. Näin syntyvät tuotteet, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja alan viimeisimpiä trendejä heijastelevia. Kaikki tuotteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Laadun lisäksi on tärkeää pitää työn tehokkuus mielessä. Four Reasonsin tekniset tuotteet kehitetään aina myös työn tuottavuutta silmälläpitäen – koostumukset ovat riittoisia, vaikutusajat lyhyitä ja hinnoittelu on pidetty järkevänä. Kun tiedät tuotteiden olevan kunnossa, voit keskittyä päästämään luovuutesi valloilleen.

Me Kampaamo Verstaalla teemme tiivistä yhteistyötä Four Reasonsin kanssa. Ammattilaisillamme on runsaasti tietoa eri tuoteperheistä, niiden ominaisuuksista ja käytöstä. Autamme tarvittaessa juuri sinun tarpeisiisi sopivien tuotteiden valinnassa.

LEMPEÄN HAJUSTEETON FOUR REASONS OPTIMA -VÄRISARJA

Löydät kampaamotukkumme valikoimasta hajusteettoman ja vegaanisen Four Reasons Optima -värisarjan. Tätä uskomattoman monikäyttöistä sarjaa voidaan käyttää niin kevyt- kuin kestovärinä, ja sävyjä on helppo sekoittaa keskenään tai käyttää yksinään. Värikäsittelyn jälkeen hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä, ja niissä on loistavan sävykäs ja kiiltävä väri.

POIKKEUKSELLISTA KIILTOA FOUR REASONS LUXIMA -VÄRISARJALLA

Four Reasons Luxima -värisarja antaa hiuksille poikkeuksellisen pitkään kestävän, valoa upeasti heijastavan kiillon. Värin koostumus perustuu sävyllisiin pigmentteihin – hius ei koskaan näytä maalatulta vaan pohjan hienovaraiset syvyyserot näkyvät luoden persoonallisen kolmiulotteisen vaikutelman. Tämä hellävarainen väri on ammoniakiton ja täysin vegaaninen.

NÄMÄ SUOSITUT TUOTESARJA LÖYDÄT KAMPAAMOTUKUSTAMME

Four Reasons Luxima
Four Reasons Optima
Four Reasons Ultimate
Four Reasons Velvet
KC Perm Keratin
KC Perm Multiwave
KC Blonde Toners
KC Bleach
Olaplex salonkituotteet
Ultra lift
Multibleach
Värisuoja-tarvikkeet

JA PALJON MUUTA, KYSY LISÄÄ!

OLAPLEX ON TUOTE, JOKA PITÄÄ ITSE KOKEA!

KAMPAAMOTUKUN SIJAINTI

Löydät kampaamotukkumme Kampaamo Verstaan yhteydestä osoitteesta Väinönkatu 36. Olemme avoinna Verstaan aukioloaikojen mukaisesti arkisin aamusta iltaan sekä sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tilaukseen, tuotteisiin tai mihin vain, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme mielellämme!

p. 045 632 7744
info@kampaamoverstas.fi


TERVETULOA!