VERSTAAN TIIMI

- Hiuksia hyvällä rennolla fiiliksellä -

AMMATTITAITOINEN TIIMIMME PALVELUKSESSASI

Tiimimme koostuu luovista ammattilaisista, jotka yhtälailla innostuvat uudesta ja nauttivat klassikoista. Meidän tärkeimpänä tavoitteena on aina löytää juuri asiakkaannäköinen ratkaisu mahdollisiin hiushaasteisiin, piristää arkea uudella ilmeellä sekä auttaa ylläpitämään sitä hyväksi havaittua. Emme säikähdä rohkeita toiveita, mutta kerromme myös rehellisesti mielipiteemme, jotta sinä voit aina poistua tyytyväisenä meidän penkistä.

Anu Purojärvi

Tässä on Anu, toinen Verstaan perustaja ja omistaja. Anu on se jokapaikan säätäjä, joka pyörittää välillä papereita ja välillä liesuaa ympäri Suomea kouluttamassa kampaajia Four Reasons Education Teamin hommissa. Anu tunnustaa olevansa eräänlainen tukkanörtti, joka rakastaa värien kanssa kikkailua, mutta myös mahdollisuus oppia koko ajan lisää ja kehittyä inspiroi alassa.

Kalle Mäkinen

Tässä on toimarimme Kalle, Verstaan toinen omistaja. Kalle on Verstaan ”Handyman”, joka huolehtii, että kaikki toimii. Kallen penkkiin kannattaa suunnata varsinkin, kun leikkausmalli on hiuksista hukassa. Kallen intohimona ovat erittäin tarkat ja harkitut leikkaukset. Kalle työskentelee aina ehdottomasti hiuksen ehdoilla, tavoitteena hyvinvoivat ja arjessa toimivat hiukset.

Mikko Niemi

Tässä on meidän oma “Magic Mike” eli Mikko. Mikon erityisen tarkka tyylitaju pääsee oikeuksiinsa kun annat hänelle vapaat kädet hiustesi kanssa. Voimme luvata, että hänen käsissään saat aina juuri sinulle sopivan lopputuloksen – et mitään liikaa tai liian vähän.

Tiia Onkiniemi

Tässä on meidän aina iloinen ja kupliva Tiia. Tiian käsittelyssä viihtyvät lukuisat vakkariasiakkaat, koska hänen penkistään noustaan aina hyvällä tuulella. Tiian käsissä upeiden hiusten lisäksi saat myös juhlavat meikit.

Jenni Zegaf Fel-lah

Tässä on meidän Jenni, alias Jeni. Jennin bravuureihin kuuluu tarkan kauneudentajun lisäksi taidokkat värit, upeat meikit kampaukset.

Kaisa Kuukkanen

Tässä on Kaisa, joka on varmasti tämän porukan tarkin ja huolellisin raidoittaja. Kaisan penkissä syntyvät luonnollisen vaaleat raidat upeilla sävytyksillä maustettuina. Kaisan asiakkaana saat itsellesi kauniiden hiusten lisäksi rennon rauhoittavan hetken arjen pyörityksen keskelle.

Anni Jää

Tässä on meidän Anni alias Anni Jää. Anni on jo pitkään tunnettu meikkitaituri Jyväskylässä…varsinainen Loihtija.

Hiuksissa Annin luovuus pääsee valloilleen värien kanssa. Työkalupakista löytyy myös Elumen -värisarja, joka sopii PPD -väriallergisille asiakkaille.

Annin penkissä syntyvät paremmat tukkapäivät arkeen ja juhlaan.

Maija Hänninen

four reasons logo
k18
four reasons logo
cocobella hair accessories
joico
color mask logo
Olaplex